Change language

Røgfri arbejdsplads

 

Få hjælp til at sætte fokus på rygestop på din arbejdsplads.

Hos os kan alle virksomheder i Københavns Kommune få vejledning om rygestop og rygestopkurser. Det kan f.eks. være at I skal indføre røgfri arbejdstid eller blot ønsker, at give jeres medarbejdere støtte til at blive røgfrie.

Få sparring om røgfrihed

Vores konsulent tilbyder sparring til virksomheder, der ønsker at sætte fokus på rygestop. Sammen med konsulenten kan I ud fra vores tilbud sammensætte et forløb, som passer til lige præcis jeres virksomhed.

Vi kan f.eks.:

  • tilbyde en kort snak om tobak, kuliltemålinger og information om rygestopkurser på jeres sundhedsdage, temadage eller i frokostpauser
  • holde inspirationsmøde, som stiller skarpt på de udfordringer, som er forbundet med et rygestop (min 8 deltagere)
  • afholde et rygestopkursus på din arbejdsplads (min 6 deltagere)

Kontakt rygestopkonsulent Liselotte Bülow på e-mail lt11@suf.kk.dk, hvis du ønsker mere info om vores tilbud til arbejdspladser.

Bestil materiale

Du har mulighed for at bestille materiale, som du kan bruge til at skabe opmærksomhed og dialog omkring røg på arbejdspladsen. Det kan f.eks. være flyers, plakater, klistermærker eller faktaark.

Materialerne kan du fx bruge til at skabe synlighed i kantine, reception, på kontorer, toiletter og andre steder, hvor dine kolleger færdes i hverdagen. 

Kontakt Center for Sundhed, hvis du ønsker materiale tilsendt.